top of page
  • Foto van schrijverElise Van Gucht

Oeps!

Oeps! Ik ben mijn blog de laatste tijd een beetje uit het oog verloren!

Ik ben natuurlijk ook weer druk bezig en heb eigenlijk niet veel aan mijn website gedacht en dus ook niet aan mijn blog.

Sinds midden mei heb ik een nieuwe fulltime job. Ik werk als maatschappelijk werker op de sociale dienst in twee woonzorgcentra in Sint-Niklaas. En ik vind het super leuk! Het is natuurlijk heel hard wennen en heel hard leren: twee huizen maar wel hetzelfde computerprogramma! Gelukkig! Maar wel allebei hun eigen gewoontes en mentaliteiten. Dat maakt het soms wel ingewikkeld maar toch heel boeiend.

Daarnaast heb ik recent de verdiepingsdag van de Bachbloesemremedies gaan volgen. Die dag is zo interessant en boeiend dat hij door is voor ik er erg in heb. Dat bloesems me nog zo gingen fascineren, had ik nooit gedacht!


Maar o wat is het toch wel moeilijk! 38 bloesems met elk hun Nederlandse en Engelse naam, elke hun eigen remedie en toepassingen, soms met héél subtiele verschillen, .... En dan merk ik dat er slijtage op mijn hersencellen komt. Dag en nacht spoken de bloesems door mijn hoofd en dan begin ik te twijfelen over vanalles. En wil ik het nadien weten en ga ik het opzoeken. Voorlopig ken ik ze echt nog niet uit mijn hoofd. Oefenen, oefenen, oefenen,... en nog eens oefenen....

Mijn inschrijving voor de erkende consulentenopleiding ligt vast. Maar om effectief te mogen deelnemen moet men een toegangsexamen doen. Anders mag je niet meedoen.

Dus ik moet er echt wel mee bezig zijn. Als je iets graag doet, dan is het geen last! En dat is het bij mij dus vooral niet.

Als ik niet kan leren, kan ik niet leven... Zo simpel is dat!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page