top of page
  • Foto van schrijverElise Van Gucht

Alles is energie!

Bijgewerkt op: 14 okt. 2023

"Alles is energie" klinkt zo eenvoudig. Want we weten het eigenlijk wel dat alles energie is. Maar toch ben ik heel erg gefascineerd door deze uitspraak.

Deze uitspraak is HELEMAAL NIET zo eenvoudig dan dat ze klinkt!

Bij mijn ontbijt deze ochtend kwam ik op LinkdIn volgende artikel tegen over energie.

Ik vind het zo mooi dat ik het met jullie wil delen.


8 dingen die je trillingsfrequentie beïnvloeden vanuit het oogpunt van de kwantumfysica.


Vibratie betekent in de kwantumfysica dat alles energie is.

We zijn levende wezens op bepaalde frequenties. Elke trilling is gelijk aan een gevoel en in de wereld.


"Vibrationeel" zijn er slechts twee soorten trillingen, positief en negatief. Elke gevoel zorgt ervoor dat je een trilling uitzendt die positief of negatief kan zijn.


1) GEDACHTEN

Elke gedachte zendt een frequentie uit naar het universum en deze frequentie gaat terug naa de oorsprong, dus in het geval, als je negatieve gedachten, ontmoediging, verdriet, woede, angst hebt, komt dit alles terug naar jou. Daarom is het zo belangrijk dat je zorgt voor de kwaliteit van je gedachten en leert hoe je meer positieve gedachten kunt cultiveren.


2) DE MENSEN OM JE HEEN

De mensen om je heen hebben direct invloed op je trillingsfrequentie. Als je jezelf omringt met gelukkige, positieve en vastberaden mensen, zul je ook deze vibratie binnengaan; Als je jezelf omringt met mensen die klagen, roddelen en pessimisitisch zijn, wees dan voorzichtig! Inderdaad, ze kunnen je frequentie verminderen en daarom voorkomen dat je de wet van aantrekking in je voordeel gebruikt.


3) DE MUZIEK

Muziek is heel krachtig. Als je alleen naar muziek luistert die spreekt over dood, verraad, verlating, zal dit alles interfereren met wat je voelt. Let op de teksten van de muziek waar je naar luistert, het kan je trillingsfrequentie verminderen. En onthoud: je trekt precies aan wat je voelt in je leven.


4) DE DINGEN WAAR JE NAAR KIJKT

Als je kijkt naar programma's die gaan over tegenslagen, doden, verraad, etc. Je hersenen accepteren dit als een realiteit en geven een hele chemie vrij in je lichaam, die je trillingsfrequentie beïnvloedt. Kijk naar dingen die je goed voelen en je helpen om op een hogere frequentie te trillen.


5) DE SFEER

Of het nu thuis of op het werk is, als je veel tijd doorbrengt in een rommelige en vuile omgeving, heeft dit ook invloed op je trillingsfrequentie. Verbeter wat je omringt, organiseer en reinig je omgeving. Laat het universum zien dat je geschikt bent om veel meer te ontvangen. Zorg voor wat je al hebt!


6) HET WOORD

Als je beweert of verkeerd spreekt over dingen en mensen, heeft dat invloed op je trillingsfrequentie. Om je frequentie hoog te houden, is het essentieel om de gewoonte om te klagen en slecht over anderen te praten te elimineren. Vermeid dus drama en pesten. Neem je verantwoordelijkheid voor de keuze van je leven!


7) DANKBAARHEID

Dankbaarheid heeft een positieve invloed op je trillingsfrequentie. Dit is een gewoonte die je nu in je leven moet integreren. Begin te bedanken voor alles, voor de goede dingen en wat je als slecht beschouwt, bedank voor alle ervaringen die je hebt meegemaakt. Dankbaarheid opent de deur voor goede dingen om positief te gebeuren in je leven.


De liefde in je hart, in je hoofd en in je leven. Het maakt niet uit van wie of wat je houdt, het maakt uit DAT je liefhebt!


=> Dit is waar het om draait!

=> Dit is hoe je jouw energie kan beïnvloeden.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page