top of page
  • Foto van schrijverElise Van Gucht

Eigen website maken

Een website groeit mee met je zaak. Aangezien ik mijn website volledig zelf maak via het Wix programma, evolueert en groeit zij mee met mijn zaak en met mij natuurlijk. Je kan van de ene naar de andere pagina surfen, dus het moet allemaal wel kloppen.

Soms vraag ik eens aan kennissen of familieleden om mijn website te lezen zodat zij de fouten waar ik over kijk, kunnen detecteren en aan mij doorgeven.


Een tijdje geleden kwam ik volgende quote tegen en heb die op mijn website gezet:

"Life opens up in so many different ways when your energy has been awakened."

"Het leven opent zich op zoveel verschillende manieren wanneer je energie is ontwaakt."


Panache Desai heeft deze quote gepubliceerd. Hij is een jonge, inspirerende spiritueel leider en auteur. Zonder zich aan een bepaalde religie te verbinden richt hij zich op het goddelijke bewustzijn. (volgens bol.com)

Hij schrijft een aantal boeken die ik misschien ooit nog eens zal lezen. Het enige probleem dat ik heb is dat er zoveel boeken zijn die ik nog wil lezen. Alleen ontbreekt de tijd me.


Enfin, de quote die hij schrijft heeft me geraakt en is o zo waar!


De foto van de tulpen heb ik enkele weken zelf genomen in het Keukenhof in Nederland. Ik hou zoveel van bloemen en vooral van tulpen! Ik hou ook van fotograferen en Photoshoppen. Dus hieronder is een geheel eigen creatie met de quote van Panache Desai :-).


Elise.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page