top of page
  • Foto van schrijverElise Van Gucht

Leuke video gemaakt :-)


Misschien moet ik me wat meer bezig houden met het maken van reclame op social media zoals facebook, instagram,... . Mensen moeten weten wat ik doe en waar ik mee bezig ben.

Maar het kost veel energie om telkens iets te posten op sociale media. Er kruipt veel tijd en energie in. En eerlijk? Ik gebruik mijn energie liever voor andere dingen, zoals een energetische healing bij iemand anders toepassen. De stilte, de rust die ik bij mijn cliënten probeer te brengen, geeft mij ook rust. Ik geniet ervan en krijg zelf energie door energie te geven. Dat is het schitterende van energie.. alles is energie en overal is energie. Soms is de energiestroom geblokkeerd door verschillende factoren... En het is wondermooi om te ervaren hoe ik met mijn handen, de energie bij anderen meer kan laten stromen... Je moet het voelen om het te weten :-).

Maar vandaag dus toch maar eens een video gemaakt.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page