top of page
  • Foto van schrijverElise Van Gucht

Wie ben ik?


Mijn naam is Elise en ik ben geboren in 1967.

Als hoogsensitieve persoon ben ik heel gevoelig voor prikkels en zoek ik vaak de rust op. Anderzijds zoek ik ook vaak prikkels op. Ik ben dus HSS HSP, dat betekent High Sensation Seaker High Sensitive Person, een mond vol! Maar het is zo dat ik continu bezig ben met nieuwe dingen te ontdekken en dat ik er zeer goed moet over waken dat ik op tijd rust vind. Dat is dus een hele uitdaging, iedere dag opnieuw.

Het is de balans vinden tussen voldoende uitdaging hebben en genoeg ontprikkelen.

Reiki is voor mij onmisbaar! Reiki zorgt ervoor dat ik in verbinding blijf met mezelf. Ook al verlies ik nog af en toe deze verbinding, wanneer ik Reiki geef aan mezelf of anderen, is deze verbinding er snel terug.

Ik heb een opleiding Gezinswetenschappen en Maatschappelijk werk gevolgd.

In het dagelijks leven ben ik maatschappelijk werker en ben ik dus dagelijks met mensen bezig.

Door mijn honger naar nieuwe ervaringen heb ik al heel veel opleidingen gevolgd. Tijdens de corona periode heb ik een opleiding Life-coaching gevolgd. Nadien heb ik nog een opleiding HSP - coaching en intuïtieve coaching gevolgd bij Coach Clinic in Antwerpen.

Ik ben Master Reiki en heb ook opleidingen/workshops chakra healing en klankschalenmassage gevolgd.

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot erkend Bachbloesemtherapeut.

Ik geloof er heel sterk in dat ons welbevinden heel sterk samenhangt met onze energetische balans.

Ik ben altijd heel creatief bezig. Ik brei en haak sinds ik me kan herinneren. Als ik het me goed herinner zat ik nog in de kleuterklas toen ik al kleertjes voor mijn beer haakte.

Ik heb ook patchwork gedaan, beren gemaakt, en nog zoveel meer....

Ik ben ooit hondentrimmer geweest en mijn passie is fotografie.


Vroeger schaamde ik me ervoor dat ik al zoveel gedaan heb in mijn leven. Toch ben ik er nu fier op... Want alles wat ik al gedaan heb en wat ik nu doe, doe ik met hart en ziel. Zelfs mijn professionele job doe ik met volle overgave.

Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste: mijn gezin, mijn echtgenoot en mijn twee zonen, mijn zus en haar gezin, zijn allemaal mensen die een heel belangrijke rol in mijn leven spelen.

Samen met mijn man hebben we enkele heel goede vrienden. Ook zij betekenen enorm veel voor mij.

We hebben twee hondjes, twee teckeltjes, en dat zijn mijn twee allerbeste maatjes.


Ik heb echt nood aan mensen en dieren om me heen maar kan evengoed genieten van een dagje zonder mensen om me heen. Ook opnieuw hier: een goede balans is belangrijk.

De rode draad doorheen mijn leven is bewust trachten in balans te zijn... op alle vlakken.Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page