top of page
  • Foto van schrijverElise Van Gucht

Zorgen voor...

Heel mijn leven zorg ik graag voor anderen... vroeger deed ik dit zonder te zorgen voor mezelf. En dat hou je niet vol... neen, ik hield het ook niet vol. Periodes van burn-out, liever wenen dan lachen, het gevoel heel snel emotioneel te zijn, kleine gelukjes niet meer te zien, liever in bed liggen dan iets te doen, enz... wisselden elkaar af. Tot ik stap voor stap, en ja, met vallen en opstaan, geleerd heb om ook voor mezelf te zorgen, zelf MIJN grenzen aan te geven en af en toe durven 'neen' te zeggen. Ook zaken die ik zelf niet in de hand heb of die ik niet kan veranderen, loslaten... Ik hoor jou al denken dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan. En dat klopt! Je hebt gelijk! En toch is het de moeite waard om het te leren...aanvaarden wat je niet kan veranderen. Hoe moeilijk het ook is, of hoe erg het je ook raakt... het is zo energievretend om zaken te willen veranderen maar waar je niets in de pap te brokken hebt. Let it go----let it go-----


De rode draad doorheen dit traject was energetisch in balans komen, een evenwicht vinden in het zorgen voor anderen én zorgen voor mezelf.... Niet gemakkelijk en nog steeds een uitdaging.

Dé kers op mijn taart is dat ik nu door te zorgen voor anderen, zorg voor mezelf. De technieken en visualisaties die ik zelf gebruik om in balans te blijven, geef ik door aan andere mensen die in een periode van disbalans zitten. Door hen te helpen en te voelen dat ze er echt baat bij hebben, krijg ik opnieuw energie. Wat een wonderbaarlijk gevoel het is om de energie te voelen stromen bij mezelf en bij de anderen... heel speciaal en apart. Wanneer een klant me zegt dat ze vorige keer het verschil gevoeld heeft en sinds de vorige behandeling 'lichter' door het leven gaat, dan geeft mij dat een boost! Daarvoor doe ik wat ik doe! Andere mensen helpen door hen bewust te laten worden hoe belangrijk het is dat de energie kan stromen in je lichaam... in iedere vezel van je lichaam!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page